Tio motåtgärder för att förbättra kompetensen hos svetsade tryckkärl

(L) för automatiserad svetsning webbplats bör ges viss uppmärksamhet. Eftersom från trend synpunkt, av de storskaliga transporter begränsningarna, enheten kommer att leda till svetsarbeten inne i fabriken, kommer några att överföras till byggarbetsplatsen. Punktsvetsning fattiga driftsmiljö, som inte använder automatisk svetsning teknik, float nivå mätare kommer att begränsa en smidig utveckling av arbetet i den andra.

(2) enligt det faktiska företaget, så mycket som möjligt införandet av ett antal avancerade svetsutrustning, effektiv användning av svetsprocesser, minska kostnaderna och förbättra effektiviteten.

(3) för att påskynda CO: MIG tillämpningen av tryck fartyg-svetsning, i god tid före svetsning grundläggande arbetet med att främja användningen av effektiv, billig CO: gas skärmade bågsvetsning.

(4) att det förberedande arbetet för svetsning, som den materiella riktigheten, fasning kvalitet, ställa högre krav på kvalitet. Såsom CNC-skärning, fasning bearbetning, automatisk peer-grupp. I god tid före det förberedande arbetet för utbyggnad av täckning av automatisk svetsning teknik att lägga en solid grund.

(5) för att aktivt delta i ny teknik, ockupera ny teknologisk forskning och utveckling, i spetsen för tryckkärl svetsteknik, hög marken.

(6) vill hålla jämna steg med nya trender i material för tryckkärl och stärka forskning svetsbarhet.

(7) kombinerat med relevanta forskningsinstitut, utvecklad med hjälp av datorteknik för tryckkärl tillverkningsindustrin, svetsning expertsystem, såsom datorstödd process bedömning, datorstödd svetsning kvalitetskontroll, datorstödd beredning av svetsning teknik.