Bearbetade produkter Det grundläggande begreppet grova produkter

Bearbetade produkter Det grundläggande begreppet grova bearbetningsprodukter avser råvaror genom enkel bearbetning eller primär bearbetning av produkter.

Roughing är syftet med snabb avlägsnande av ämnet i syfte att grovbearbetning bör användas i stor matning och så mycket som möjligt skärningsdjupet för att skära in så kort som möjligt så mycket som möjligt chips.

Bearbetade produkter Det är inte högt att höja ytkvaliteten, det är högt, verktygslårt standard är i allmänhet en signifikant ökning av skärkraften, dvs bredden på bladytan bär VB som standard för att bestämma det fina riktmärket.

FORM A är ett ursprungsintyg, mer uppmärksamhet är källan till råmaterial och bearbetningsanläggningar, även om de importerade materialen och delarna bearbetar produkter, enligt formulär A fyllnadsmetod, form av en kolumn: standardens ursprung.

Helt originalprodukt, innehåller inga icke-ursprungliga ingredienser, export till alla länder, fyll "P";

Bearbetade produkter Innehåller produkter utan ursprung, export till EU, Norge, Schweiz och Japan, fyll i "W", följt av exportprodukter HS-artikelnummer, till exempel "W" 42.02. skick:

(1) produkten ingår i ovannämnda lands "bearbetningslista" i enlighet med dess bearbetningsförhållanden,

(2) Produkten ingår inte i "bearbetningslistan", men de icke ursprungliga råvarorna och delarna som används i produktionsprocessen ska behandlas fullständigt. HS-varunummeret för produkten skiljer sig från HS-klassnummeret på de använda råvarorna eller delarna.

Bearbetade produkter Innehåller icke-ursprungsprodukter, export till Kanada, fyll i "F". Villkor: Värdet av ingredienser som inte har ursprungsstatus överskrider inte 40% av priset fritt fabrik;

Produkter som innehåller icke äkta ingredienser exporteras till Polen, fyll i "W" följt av HS-produktnummer för den exporterade produkten, till exempel "W" 42.02. Villkor: Värdet av icke-inhemska ingredienser överstiger inte 50% av produktens FOB-pris.

Innehåller icke-ursprungsprodukter, export till Ryssland, Ukraina, Vitryssland, fyll i "Y", följt av produktets ursprungsmängder, som motsvarar andelen FOB, till exempel "Y" 38%. Villkor: Värdet av icke-inhemska ingredienser överstiger inte 50% av produktens FOB-pris.