Kina Smideverk Industri Transformation Och Uppgradering Of The Road

Kina Smideindustrin omvandling och uppgradering av vägen

Forgingss är två delar av röret eller andra rördelar, inklusive tre länkar, fyra länkar, Forgingss, armbåge, huvud, fläns och så vidare. Industriprodukter används främst inom petrokemisk industri, naturgas, skeppsbyggnad, elkraft och medicin, särskilt inom tillväxtområden som marinteknik och kärnkraft. Produkterna används främst inom petrokemisk industri, naturgas, skeppsbyggnad, elkraft och medicin, särskilt inom marinteknik och kärnkraft. Utrymmet är enormt.

Den snabba utvecklingen av industriell Forgingss nedströmsindustri kommer att leda den stora efterfrågan på stora diameter, kompositmaterial, högpresterande och högtillförlitliga fittings. För närvarande minskade kraftsektorns efterfrågan på industriellt metallrör, främst för den allmänna prestanda, lågt tekniskt innehåll i värmekraften installerad med efterfrågan på rörbeslagnedgång. Men vindkraftflänsen, rörledningar av nukleär kvalitet och höga diameter, icke-standardiserade, högpresterande värmekraftrörsrördelar och andra nyckelkomponenter, som fortfarande saknas, måste vissa vara beroende av importen. Med förhöjningen av urbaniseringen i Kina kommer utvecklingen av olje- och gasfält, överföringen av fartygsorder i världen, byggandet av marina resurser och byggandet av kärnkraftverk leda till ett större utbud och efterfrågan gap i den redan marknaden för korta leveranser.

Analys av de kommande åren landets lågtryck industriell metallrör årlig konsumtion på 1,5 miljoner ton, högtryck industriell metall rördelar årlig konsumtion på cirka 2,3 miljoner ton, plus export företag, Kinas industriella metallindustrin i den totala årliga efterfrågan av 4,5 miljoner ton om. Världens årliga industriella förbrukning av högtryck rördelar minst 23,4 miljoner ton, marknaden kapacitet på mer än 90 miljarder dollar.

Rördelar av rostfritt stål måste ha en viss lutning, rörledningar av rostfritt stål i vatten vid den lägsta punkten för att installera avloppspluggen eller utloppsventilen. Rörhöjden av rostfritt stål ska vara lutning till avloppsanordningen för att underlätta flödet av rörflödet av rostfritt stål och underhållstömning. Rördelar av rostfritt stål bör ställas in för att uppfylla följande krav: Vattenförsörjning Rördelar av rostfritt stål bör installeras i riktning mot flödet av rörrör av rostfritt stål i överensstämmelse med lutningsriktningen bör vara konsekvent, lutningen ska vara rak. Vattenförsörjningen ska vara 0,002 ~ 0,005 sluttning, generellt bör säkerställa att standardhöjden på 0,003 och sluttning till vattenavloppsanordningen.

Produktionsprocessen för högtrycksforgingarna svetsar först ett polygonalt ringskal med ett polygonalt tvärsnitt eller ett polygonalt fläktformigt skal med en sluten ände i båda ändarna. Efter det att det inre trycket är fyllt med tryckmediet appliceras det inre trycket och tvärsnittet ändras från polygonen till rundan och blir så småningom ett cirkulärt ringskal. Efter behov kan ett cirkulärt ringskal skäras i fyra 90 Smide eller sex 60 högtrycksforgingar eller andra specifikationer för högtrycksforgings. Processen är lämplig för tillverkning av högtrycks Smidesjärnens diameter och stämpling Forgingss Diameter-förhållande större än 1,5 av några specifikationer för stora Forgingss, är tillverkningen av stora nationella standard Forgings den perfekta metoden.

Högtrycksforsmycken är lämpliga för rörledningssystemet av petroleum, naturgas, kemisk industri, vattenkraft, konstruktion och panna. Det är möjligt att spara utrustningen och mögelkostnaden utan rörlampa som råmaterial och kan få någon stor diameter och relativt tunn väggtjocklek Av ovanstående orsaker kan förkorta tillverkningscykeln reduceras produktionskostnaden kraftigt. Eftersom det inte kräver någon speciell utrustning, speciellt lämplig för storskalig nationell förgingsförädling. Billet för den platta eller kan utvecklas yta, och sålunda materialet är enkelt, enkelt Garanti, enkel montering och svetsning