Vindturbinaxel

Produktinformation

Vindturbinaxel, Turbinprincipaxel, Turbinaxel.

Material: Enligt kundens skyld är materialet främst 42CrMo4 och 34CrNiMo6.

Vikt: Upp till 50ton.

Längd: Upp till 6000mm.

Diameter: Upp till 3000 mm.

Produktionsförmåga: 0,65 MW till 12 MW.

Huvudproduktionsprocess: Smidd, grov bearbetning, värmebehandling (Q + T), CNC-bearbetning, svarvning, borrning, slipning, målning.

Standard: DIN, ASTM, ASEM, JIS, ISO, BS, API, EN.

Fördelar: Kraftverk, tung smide, tung CNC-bearbetning, svarvning, borrning, slipning. Vi är även tillgängliga för specialmaterial som möter kundens krav, inklusive rostfria stål mm.

VAD ÄR VINDSTURBINER OCH HUR GÖR DE?


Vind är en ren, fri och lättillgänglig förnybar energikälla. Varje dag runt om i världen griper vindkraftverk vindkraft och omvandlar den till el. Fler och fler vindkraftverk installeras över hela världen.


Vindkraftverk gör det möjligt för oss att utnyttja vindkraften och förvandla den till energi. När vinden blåser roterar turbinens blad medurs med energi. Detta utlöser huvudaxeln, ansluten till en växellåda i nacellen, för att snurra, huvudaxeln är en av nyckeldelarna för vindturbinen. Växellådan skickar den energin till generatorn, omvandlar den till el. Elektricitet reser sedan nerför tornet till en transformator, där spänningsnivåerna justeras för att matcha nätet.

风电主轴01.jpg

风电主轴02.jpg

风电主轴03.jpg

风电主轴04.jpg

风电主轴05.jpg

Kommer du till grossistspecifika vindkraftverk från en av ledande tillverkare och leverantörer av Open Die Forgings? Då kan du omedelbart kontakta vår fabrik.
Förfrågning