Rostfritt stål Special Smide Parts

Produktinformation

Rostfri smide är en av våra kärnprodukter. Vi hade lång erfarenhet av smidda produktioner i rostfritt stål. Vi använder två typer av produktionsmetoder när smidda rostfria stål: öppna dörr smidda och stäng dörr smidda.

Vi är inte bara tillgängliga för de normala rostfria stålarna, som 316, 316L, 304, 304L, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, men även tillgängliga för de kundmaterial som tillverkats enligt kraven eller DIN, ANSI, EN-standarder. Vi hade rätt partner att leverera oss alla typer av rostfritt stål.

Tack vare våra avancerade tekniker och utrustning, så hade vi full kompetens för att förfalska produkter med höga svårigheter, som tunna väggar, komplexa smide, tunga smide.

Bortsett från bearbetningsytorna sköt vi de andra ytorna, så ytorna på rostfritt stålsmältorna från oss är väldigt trevliga.

Vi hade CNC-bearbetningscentraler, CNC-svarvar och andra bearbetningsutrustning, så vi kan leverera de färdiga rostfria smiddarna.


Ska du tillverka specialtillverkade rostfria specialverktygsdetaljer från en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Drop Forgings? Då kan du omedelbart kontakta vår fabrik.

Förfrågning